Hrsr?

Har ikke Carl I. Hagen blitt en smule i overkant hrsr det siste ret? Eller trengte han bare en eller annen dum unnskyldning for kunne trekke seg uten mtte innrmme selv ville bort fra politikken? Jeg ville skjnt det, alts. Jeg kunne aldri tenkt meg vre politiker.


Et epostdrama i tre akter

image154De involverte:
Hovedpersonen er anonymisert til de originale Mr. Anonymous. Hans tekst i kursiv.
Hans venn heter i dette tilfellet Friend
Hans bror heter i dette tilfellet Brother

Mr. Anonymous blir gjort oppmerksom p fra hans Friend at han uten vilje har sendt ut endel tvilsomme eposter.Vr hovedperson prver finne ut av dette mens han samtidig advarer sin bror og venn:


Frste akt
Begin forwarded message:

*From: *Mr Anonymous <mr.anonymous@provider.com <mailto:mr.anonymous@provider.com>
*Date: *March 20, 2008 11:59:05 AM GMT+01:00
*To: *Mr Anonymous <mr.anonymous@provider.com <mailto:mr.anonymous@provider.com>
*Subject: **mr.anonymous@provider.com <mailto:mr.anonymous@provider.com>*


I recently lost my Outlook Express box when I accidentally trod on a wire, and now I have discovered that it has fallen into the wrong hands, who are using it to send e-mails on a daily basis which contain links purporting to be for a Canadian doctor but is probably something more sinister. My internet security has failed to prevent this from happening. If you receive any such e-mails they are not from me, and I strongly advise clicking on any links attached to them. Unlessprovider tell me soon what they are going to do about it, I am going to have this e-mail address deleted and go with another provider.


************
Andre akt
Begin forwarded message:

*From: *Mr Anonymous <mr.anonymous@provider.com <mailto:mr.anonymous@provider.com>
*Date: *March 20, 2008 5:35:23 PM GMT+01:00
*To: *friend@mail.com <mailto:friend@mail.com>
*Cc: *brother@gmail.com <mailto:brother@gmail.com>
*Subject: **Re: This email is really from Mr. Anonymous, please ignore all previous warnings*


I did not send an e-mail to this guy, so obviously I have been hacked. No, that piece of advice below was not from me. I will therefore take decisive action.


*/friend@mail.com
<mailto:friend@mail.com>/* wrote:


Hi Anonymous,
I just received the following email from you. Are you sure,
should I really
DEL /S C:\*.*
Regards,
Friend
2008-03-20(Thu) B16:20:11.554 +0200


-----Original Message-----
From: MR. ANONYMOUS [mailto:mr.anonymous@provider.com]
Sent: Thursday, March 20, 2008 1:10 PM
To: Mr.Anonymous
Subject: Fwd: mr.anonymous@provider.com<mailto:mr.anonymous@provider.com>

Ectually, you hev jast received a Zimbabwean COMPUTA VIRAS on the
e-male.
Sins we ah not so tekonologicli advansed in Zimbabwe, this one is
MANUAL viras.
Pleese dilete all the files on yo hahd disk yoself and send this
male to everione yo no.
Thank yo very match fo helping me.
Yours,
Sipho
The Zimbabwean hackerPS - If anyone actually did follow the instruction, "I strongly
advise clicking on any links attached to them", they do not
deserve to use up anymore of the internet bandwidth.
_________________________
file:\\B:\Misc\mranonymous.txt


*****************
Tredje akt
Begin forwarded message:

*From: *Mr Anonymous <mr.anonymous@provider.com <mailto:mr.anonymous@provider.com>
*Date: *April 3, 2008 8:59:45 AM GMT+02:00
*To: *brother@gmail.com <mailto:brother@gmail.com>
*Subject: **Fwd: This email is really from Mr. Anonymous, please ignore all previous warnings*


I have got to the bottom of this. Friend has confessed, this was a prank from him.


*****************
Vi blir alle lurt av og til, flere enn jeg for bare noen dager siden. Noen ganger er det imidlertid s pinlig g p limpinnen at man m anonymisere offeret for spken. Alt for kunne bringe den videre til dere!


Tiqui - en filosof?

Nr Iskwew kan, s kan jeg:

 
Hvilken historisk personlighet er du?

Mitt resultat:
Platon
Du er en av historiens mest kjente filosofer. Livets dypeste gter er ingen match for deg - du finner svarene p selv de mest intrikate mysterier. Du elsker filosofere og fundere, og gjennom samtale med likesinnede finner du din strste glede, og kanskje til og med svar. Men svarene er da heller ikke alltid det viktigste - for deg er det viktigste sprre!
Ta denne quizen p Start.no

Siden Iskwew fikk sitt relative resultat som Einstein er hun kanskje hakket mer intelligent enn jeg, men jeg er i grunnen godt fornyd med et filosofisk funderende og ikke minst sprrende resultat!

Jeg fant, jeg fant

The Man Show med Hvard Lilleheie kjenner jeg kun til av overfladisk omtale, snn gjennom enkelte reklameplakater, overskrifter som ikke fenger nok til at jeg gidder lese og et og annet forhndsklipp p skjermen nr jeg uheldigvis ikke har funnet annet gjre i reklamepausene. Etter at jeg har begynt medvirke i bakgrunnen p enkelte reklamer er det plutselig mye mer interessant se reklamene ogs, men det var bare en digresjon. "The Man Show" har jeg alts ikke sett selv og kjenner kun til av omtale - inntil i dag.

Jeg har fortsatt ikke sett programmet p TV, men mens jeg var ute og ruslet i vrsolen i dag, nt solen p nesetippen og kikket rundt etter vrlige interessante observasjoner finner jeg et syv-siders hefte med tekst og kaffeflekker. Det frste som slr meg er at det str Hvard veldig mange ganger p siden. Bde med store bokstaver, med uthevet skrift og enda noen ganger i vanlig skrift. Deretter ser jeg at linjene som str alene er anvisninger. Nysgjerrigheten tar overhnd og jeg blar litt i arkene. Det er ikke lenger tvil, jeg har funnet manuset til en episode av "The Man Show".

S n kan jeg faktisk med inngende kjennskap til en hel episode sl fast at jeg ikke trenger skynde meg hjem fra jobb p mandager for rekke TV'en. Siden jeg aldri har sett serien vet jeg derimot ikke om manuset gjelder en tidligere "yesterday's news" episode, eller om dette faktisk er under innspilling og noe som skal komme. Uten kunne slike regler for publisering, aner det meg kanskje at jeg ikke kan publisere innholdet i manuset, selv om teksten vitterlig var "allment tilgjengelig" der den flagret rundt i gaten midt i Oslo by...

Kanskje man skulle sprre p Lilleheie's blogg p MESide?

Lookalikes?

Lookalikes100% Tiqui

70% Kristen Bell

64% Arnold Vosloo

63% Nicko Mcbrain

56% Kim Cattrall

54% Gladys Knight

54% Cat Deeley

53% Sally Field

52% Hu Jintao

51% Serge Gainsbourg

50% Rita Hayworth.

Not all lookalikes are equally flattering. The two most flattering are Kristen Bell and Rita Hayworth with the highest and lowest percentage of common features, but I know I look nothing like them. The worrysome aspect of this test is that the least flattering, especially in these photos, Arnold Vosloo and Nicko Mcbrain, are among the highest scores and I admit to seeing some resemblance, particularly those aspects that I do not approve of myself. I just hoped they weren't too obvious to everybody else...

Good fun, though!

PS: Whichever photo I compare, the system keep matching me with Asian People, now why is that?

Hva er ditt nyttrsforsett?

FruktI kommentarfeltet på forrige post ble Lorenz inspirert av mine sidemann-samtaler til et nytt nyttårsforsett: Han skal ta flere togturer og ha med seg store og delelige matpakker! Selv har jeg planer om å fake A-menneske. Jeg skal i seng før midnatt og opp før 8, iallfall på hverdager. Hvis jeg tenker meg om de nærmeste dagene har jeg sikkert flere gode forsetter jeg kunne sette på agendaen.

Hva er ditt?

Sosial- og Helsedirektoratet synes vi skulle ha nyttårsforsett om å spise sunnere. Dette funker iallfall som delelig matpakke til togreiser fulle av spennende sidemenn og kvinner.

PS: Jeg har kategorisert denne bloggposten under "tullball". Det var det nærmeste jeg kom av eksisterende kategorier, og som alle vet ender jo de fleste nyttårsforsetter opp som nettopp det - tullball

XL - jeg?

Det er sikkert riktig man ikke hadde hatt vondt av å miste et kilo eller to, men jeg har virkelig ingen planer om å gå på slankern. Arbeidsgiveren min synes imidlertid noe helt annet, tydeligvis.

ACGNå i disse juletider er arbeidsgiver generøs nok til å gi julegaver til sine ansatte. I år fikk jeg en flott allværsjakke - og jeg skal ikke late som jeg ikke er takknemlig for den. Jakken var fin, fargen passer meg også. Men... er det ikke i det mest generøse laget når den er i størrelse EXTRA LARGE!?

Det er ingen overdrivelse at jeg holdt på å drukne i den. Jeg kunne trekke den en og en halv gang rundt meg, ermene rakk ca 20 cm lenger enn mine fingre og ellers ble vel det som kunne vært av et snitt borte i en gjennomtrengende følelse av "sekk".

Jeg håper inderlig at den lar seg bytte....

Men, hvem i alle dager har vært ansvarlig for utvalget av julegaver og bestemt at jeg skulle ha en XL? Lukter jeg konspirasjon? Eller var det bare tilfeldig pakke fra restlageret?


Tiqui som Galadriel

Which Fantasy/SciFi Character Are You?Iversen har vært på nattevakt og testet tester for oss andre. Han har virkelig gjort en innsats som fortjener heder og ære. Tenke seg til å bruke sin dyrebare arbeidstid på teste ut tidsfordriv så vi slipper å kaste bort tiden på annet enn særdeles kvalitetssikret sådant. Blant annet fant han en test hvor man kan finne ut hvilken  film/serie - karakter man er. Selv ble han den fryktinngytende Worf av Klingon. Litt for nysgjerrig og med lakenskrekk fulgte jeg linken og tok testen selv.

Jeg tror jeg må ha trykket noe feil, for resultatet var svært smigrende: Testen påstod at jeg var Galadriel, godheten selv fra Middle Earth. Mulig jeg må ta testen om igjen og vurdere alternativene ispedd noen ekstra runder med realisme? Uansett, det vakre bildet av Galadriel ble tilbudt meg å publisere helt uten videre og det er litt for fristende å pynte opp bloggen med en slik engelaktig skikkelse nå rett før jul.

Kanskje det er Iversen som burde fått dette resultatet siden han så uselvisk har ofret sin tid for oss andre?

Norden rundt med toalettlitteratur-stafett

Beltevogn til Berlevåg                     akebrett til akershus


STOLHEIS TIL STOCKHOLM! :) 
                       
langrennski til langedrag                      Moped til Molde


Snowboard til Stavanger         
RAKETT TIL ARENDAL RAKKESTAD           kjelke til kjøllefjord

         Hest til Hammerfest                                           Trikk til Toten

                                                           
TOG
           TIL
                                    TROMSØ     
            
Båt til Bodø                          Stige til Stavern

Papirfly til Porsgrunn
                                         Racerbil til Roverud          Ski til Ski
Og så var det stakkaren som hadde misforstått litt: "Fly til Ørsta"... ?
Nu vel, dette ble snappet opp på et toalett på SV, Universitetet i Oslo.

Betryggende:

Som eksil-bergenser i Oslo m jeg si at jeg velger satse p Tigerens syn p livet etter dden. For meg virker dette srdeles betryggende:


Bergen

Man of the Year 2006

Ut fra et mannlig ståsted er det mangt og mye en kvinne kan brukes til, blant annet som pakkesel. Dette illustreres på en glimrende måte av fjorårets 1. og 2. plass i fotokonkurransen Man of the Year.

I år er resultatet noe annerledes, og her sliter jeg littegrann med å se det mannssjåvinistiske aspektet ved bildet. Ville ikke enhver sykkelentusiast gjort det samme? Uavhengig av kjønn, mener jeg? Sykkelen min er babyen min, og alle vet at eventuelle barn alltid kommer foran en date..

Sykkeleier


Jeg bare spør?For kuriositetens og sammenligningens skyld tar jeg med vinneren, andreplass og en av de nominerte fra i fjor: Klikk på bildene for større utgaver.

                                                

1. plass 2005 -                            2. plass 2005 -                              nominert 2005

Sssssssssssss

Søren Sivertsens sønn, Sivert, seilte sin sedvanlige søndagstur sydenfor Sjællands sydligste spidse. Sivert satte storseil, strammet stagseil, svingte sydvesten, samt seilte så syd-sydvest.

Stormen steg, sjøen skvulpede skrekkeligt. Sivert sang sin svanesang, samt sendte sin søte skatt Sara sitt siste sukk. Svømmet, slet, sank selvfølgelig.

Siden samme søndag såes Sara søkende sin sjømann. Strandbeboerne støttet stakkaren.
Siden samme sommer skjenket Sara Styrmann Steen sitt samtykke.

Sørgelige skjebnes skjønne slutning

Bevis for intelligens?

Dagbladet refererte til en undersøkelse der man konkluderte med at menn er mer intelligente enn kvinner. Den tror jeg ikke så mye på, men jeg fant her et meget godt bevis for en spesiell manns intelligens, og som samtidig beviser at syklister er mer intelligente enn ikke-syklister. Det er bare å bøye seg i støvet, bilder lyver jo aldri:

Einstein på sykkelKongen av kjedebrev - les eller d!

Jeg HATER kjedebrev. Det er vel kanskje det eneste jeg virkelig kan si at jeg hater. Ellers hender det at jeg er en smule negativt innstilt til visse ting, men jeg hater dem ikke. Kjedebrev derimot hater jeg. Jeg sender dem aldri videre uansett. Idag derimot gjør jeg et unntak. Jeg sender det ikke videre, men jeg publiserer det her vel vitende om at jeg sikkert kommer til å dø uansett. God lesning:

>>>FW: Kongen av kjedebrev.........
>>>Værsågod...
>>>Date:Mon, 21 Aug 2006 17:40:05 +0200
>>> >Hei, mitt navn er Arild Ovesen. Jeg lider av sjeldne og dødelige
>>> >sykdommer,
>>> >dårlige eksamensresultater, ekstrem jomfrudom, frykt for å bli
>>> >kidnappet
>>> >og
>>> >henrettet ved analt elektrosjokk, og skyldfølelse for ikke å ha
>>> >videresendt
>>> >50 milliarder kjedebrev sendt til meg av folk som faktisk tror at
>>> >hvis
>>> >man
>>> >sender dem videre, vil den stakkars seks år gamle jenta i
>>> >Brummundal med
>>> >en
>>> >brystvorte i pannen klare å skaffe nok penger til å få den fjernet
>>> >før
>>> >foreldrene selger henne til Sirkus Arnardo. Tror dere virkelig at
>>> >Bill
>>> >Gates kommer til å gi 1000 dollar til dere og alle dere sender
>>> >mailen?
>>> >Hvor
>>> >åndssvake er dere? «Åååååh... se her! Hvis jeg ruller nedover
>>>denne
>>> >siden
>>> >og ønsker meg noe, får jeg ha sex med alle Playboy-modellene jeg
>>> >vil!»
>>> >For
>>> >noe tull!
>>> >
>>> >Så, i bunn og grunn er denne mailen et stort DRA TIL HELVETE til
>>> >alle
>>> >folkene ute i verden som ikke har bedre å finne på enn å sende meg
>>> >teite
>>> >kjedebrev. Kanskje kommer de onde kjedebrev-nissene til hybelen min
>>> >for
>>> >å
>>> >sodomisere meg mens jeg sover fordi jeg aldri fortsetter
>>> >kjedebrevene
>>> >som
>>> >ble startet av Jesus i år 5 e.kr. og ble brakt til landet av
>>> >dvergmunker
>>> >i
>>> >1033, og
>>> >som, hvis det fortsetter til år 2000, kommer i Guinness
>>> >Rekordbok
>>> >som verdens lengste kontinuerlige idioti?
>>> >
>>> >Drit i dem.
>>> >
>>> >Hvis du skal videresende noe, så send i det minste noe halvveis
>>> >interessant. Jeg har sett alle «Send dette
>>>til 50 av dine nærmeste
>>> >venner,
>>> >så får en stakkars miserabel menneskeparodi på mystiskvis 50 øre
>>> >fra ett
>>> >eller annet høyerestående vesen»-brevene omtrent 90 ganger.
>>> >
>>> >Jeg klarer bare ikke å bry meg mer.
>>> >
>>> >Vis litt intelligens, og tenk på hva du egentlig bidrar tilved å
>>> >sende
>>> >dem
>>> >ut. Sjansene er store for at det er din egen upopularitet.
>>> >
>>> >De fire grunnleggende kjedebrevtypene:
>>> >
>>> >Type 1:
>>> >- Rull nedover
>>> >siden.
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >-Ønsk deg noe!!!
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >-Seriøst! Jeg mener det, ønsk deg
>>>noe!
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >-Spar meg! Du har ikke sjans på ham/henne!!!
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >-Ønsk deg noe
>>> >annet!!!
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >-Ikke DET nei!!! Det er perverst!
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >-Begynner musefingeren å bli sliten?
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >- STOPP!!!
>>> >
>>> >Var ikke det morsomt? :)
>>> >Håper du ønsket deg noe skikkelig fint
>>>:)
>>> >
>>> >Så, for å gi deg skikkelig skyldfølelse, må du gjøre følgende:
>>> >Aller først må du sende dette brevet
>>> >til 7491 folk innen de neste 5
>>> >sekundene. Hvis ikke vil du bli voldtatt av en gal geit og kastet
>>> >utfor
>>> >en
>>> >skikkelig høy bygning ned i en haug med dyre-ekskrementer.
>>> >
>>> >Det er helt sant!!! For dette brevet er ikke som alle de falske,
>>> >DETTE
>>> >er
>>> >helt ekte!!! Helt sant. Her er opplegget:
>>> >- Send det til 1 person: 1 person vil bli sint fordi du sendte ham
>>> >et
>>> >teit
>>> >kjedebrev.
>>> >- Send det til 2-5 personer: 2-5 personer vil bli sinte fordi
>>> >sendte dem
>>> >et
>>> >teit kjedebrev.
>>> >- Send det til 5-10 personer: 5-10 personer vil bli sinte fordi
>>> >sendte
>>> >dem
>>> >et teit kjedebrev, og vil kanskje vurdere å ta livet av deg.
>>> >- Send det til
>>>10-20 personer: 10-20 personer vil bli
>>> >sinte fordi
>>> >sendte
>>> >dem et teit kjedebrev, og vil sprenge deg, huset ditt, familien din
>>> >og
>>> >katten din i luften.
>>> >
>>> >Takk, og lykke til!!!
>>> >
>>> >Type 2:
>>> >Hei, og takk for at du leser dette brevet. Du skjønner, det er en
>>> >sulten
>>> >liten gutt i Baklaliviatatlaglooshen som har hverken armer, bein,
>>> >foreldre
>>> >eller geiter. Denne lille guttens liv kan reddes, for hver gang du
>>> >sender
>>> >dette brevet videre, vil 10 kroner bli donert til den lille sultne
>>> >foreldreløse, armløse, beinløse, geitløse gutten fra
>>> >Baklaliviatatlaglooshen-fondet. Å... Og husk at vi har absolutt
>>> >ingen
>>> >mulighet til å telle hvor mange ganger kjedebrevet blir sendt
>>> >videre, så
>>> >dette er bare rent oppspinn. Så sett
>>> >i gang, rekk ut en hånd.
>>>Send
>>> >dette
>>> >kjedebrevet til 5148 personer innen 47 sekunder. Og en liten
>>> >påminnelse:
>>> >Hvis du uheldigvis sender dette til 4 eller 9 personer vil du dø på
>>> >flekken. Takk igjen!!
>>> >
>>> >Type 3:
>>> >Heisann!! Dette kjedebrevet har eksistert siden 1897. Det er helt
>>> >utrolig
>>> >siden E-mail ikke var oppfunnet ennå da, og det fantes sikkert ikke
>>> >like
>>> >mange sørgelige idioter der ute som ikke har bedre å finne på enn å
>>> >sende
>>> >kjedebrev heller. Her er reglene:
>>> >
>>> >Send dette videre til minst 15 421 personer i løpet av de neste 7
>>> >minuttene, ellers vil noe helt horribelt skje med deg. Her er noen
>>> >eksempler:
>>> >
>>> >Bisarr skrekkhistorie nummer 1:
>>> >Ottar Bivirkning var på
>>> >vei hjem fra skolen på lørdag. Han hadde
>>> >nettopp
>>> >mottatt dette brevet, men ignorerte det. På
>>>veien hjem snublet han
>>> >i
>>> >fortauskanten, og ramlet ned i kloakken. Derfra drev han utfor et
>>> >fossefall. Ikke bare luktet han fælt, han døde også. DET KAN SKJE
>>> >MED
>>> >DEG!!!
>>> >
>>> >Bisarr skrekkhistorie nummer 2:
>>> >Kurt Olga Ottesen, en en 13 år gammel gutt, fikk et kjedebrev via
>>> >E-mail,
>>> >men ignorerte det. Senere samme dag ble han påkjørt av en lastebil,
>>> >og
>>> >det
>>> >samme skjedde med kjæresten. (Noen drar faktisk inn dem man er glad
>>> >i).
>>> >Begge to døde og kom til helvete, der de nå blir tvunget til å
>>> >drepe og
>>> >spise små søte kattunger hver eneste dag i all evighet. DET KAN
>>> >SKJE MED
>>> >DEG
>>> >OGSÅ!!!
>>> >
>>> >Husk at du kan ende opp akkurat som Bivirkning og Ottesen. Bare
>>> >send
>>> >dette
>>> >brevet videre til alle tapervennene dine, så går det
>>>bra.
>>> >
>>> >Type 4:
>>> >Som om du bryr deg, her er et dikt jeg har skrevet. Send det videre
>>> >til
>>> >alle vennene dine.
>>> >
>>> >Venner
>>> >
>>> >En venn er en som alltid er ved din side. En venn er en som
>>> >alltid
>>> >liker deg, selv om du stinker jævlig, og har en ånde som
>>> >antyder
>>> >at
>>> >du lever av kattemat. En venn er en som alltid liker deg,
>>> >selv om
>>> >du
>>> >ser ut som du har
>>> >falt ned fra stygghetstreet og truffet alle
>>> >grenene
>>> >på vei ned. En venn er en som vasker opp etter deg når du
>>> >griser
>>> >deg
>>> >til. En venn er en som sitter oppe sammen
>>>med deg mens du
>>> >griner
>>> >og
>>> >tenker på det ekstremt sørgelige livet ditt. En venn er en
>>> >som
>>> >alltid
>>> >later som om han liker deg selv om han egentlig helst vil at
>>> >du
>>> >skal
>>> >bli voldtatt av gale orangutanger, og kastet til hundene. En
>>> >venn
>>> >er
>>> >en som vasker toalettet, støvsuger, tar pengene og drar,
>>> >og
>>> >snakker
>>> >ikke mye norsk...
>>> >Nei vent... Det er hushjelpen.
>>> >
>>> >En venn er IKKE en som sender deg kjedebrev fordi han håper at
>>> >ønsket
>>> >hans
>>> >om å bli rik skal bli til virkelighet. Nå må du sende dette videre,
>>> >ellers
>>> >kommer du aldri til å
>>>ha sex igjen.
>>> >
>>> >Poenget?
>>> >
>>> >Hvis du mottar kjedebrev som som truer med å etterlate deg
>>> >pengelens og
>>> >ulykke for resten av livet, slett dem. Hvis de er morsomme, send
>>> >dem
>>> >videre. Ikke gjør folk forbannet ved å gi dem skyldfølelse for en
>>> >spedalsk
>>> >i Botswana som har vært lenket til en død zebra de siste 7 årene,
>>> >og som
>>> >bare kan reddes ved at du
>>> >videresender brevet, ellers vil du dø på
>>> >samme
>>> >måte som Ottar, ok? Nå må du sende denne mailen videre til alle du
>>> >kjenner
>>> >og noen til, hvis ikke vil du finne ut at alle buksene dine mangler
>>> >venstrebein når du står opp i morgen.