Tiqui anbefaler: Paul Padler Latin Amerika

Paul er en kar jeg har hatt gleden av å bli kjent med. Han møter mennesker med en fantastisk åpenhet og så friskt og direkte at det nesten kan ta pusten fra deg. Han sier aldri neitakk til en utfordring og tester grenser  til han har passert streken. Noe som av og til skaffer ham en plass på sykehuset. Han har dessuten verdens beste jobb, han padler, sykler og reiser rundt i verden mens han lager reiseprogrammer for Tv2.

For øyeblikket har han nettopp padlet et stykke rundt i Sør-Europa, men her hjemme er han nå aktuell med en programserie fra Latin Amerika som starter 20. desember. Han tar seg tid på sine reiser for å møte mennesker, ikke bare steder, og det er det som gjør at jeg vil anbefale både hans nettsted Paul's Planet og hans kommende programserie på Tv2.

Selv ser jeg nesten aldri på TV, men jeg har fått en snik-preview på programmene fra Bolivia og jeg er mektig imponert og gleder meg til å se disse to programmene igjen og alle de andre også.

Selv beskriver han programrekken slik på sine egne sider på Paul's Planet.
Side2 omtaler programmene og serverer et slideshow av bilder:
Smakebit på web-tv


************************
Blant annet forsøker Paul seg som Tobas-danser i det bolivianske karnevalet i Oruro. Selv har jeg tatt et bilde av en ganske fersk Tobas-danserinne tatt under festivalen til ære for helgenen San Joaquin under mitt opphold i Cochabamba, og noen flotte Tobas-dansere under festivalen til ære for jomfruen av Guadalupe i Sucre noen måneder før Pauls danseforsøk i Oruro.

PaulAlma


Paul og kajakken Alma på elven Sambu i Panamas regnskog hvor Paul padler i program 2.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/2813162
Rettelse

Da jeg anbefalte programserien Paul Padler Latin Amerika hadde den en annen sendestartsdato. Nå fikk jeg vite at det starter først 20. desember. Så fra onsdag 20 desember er det altså bare å sitte lenket til tv2!...

tiqui
30.nov.2006 @ 21:08