Kjærlighet ved første klikk og En dans på roser

Frida Kahlisto er tilbake i blogglandia med ny blogg, ny bok og nye observasjoner. Hun har nettopp fått utgitt den grønne og flotte boken "Kjærlighet ved første klikk" og jeg har en aldri så liten egoistisk grunn til å reklamere litt for den:

Nei, før dere spør, så tjener jeg ikke noe på det i det hele tatt, men tre-fire sider i boken er altså skrevet av undertegnede. Som har vært nevnt i noen av bloggpostene under kategorien "Dating" har jeg hatt profiler på flere av de nett-møtestedene som Frida har besøkt og analysert. Mitt bekjentskap med Frida stammer også fra en felles online tilværelse på Spray og Blink. Mens boken ble utarbeidet ble jeg spurt om å bidra med noen råd og erfaringer, og det gjorde jeg. Resultatet er å finne på sidene 153 - 156. Det betyr at jeg er langt unna å kunne kalle meg forfatter, selv om jeg har en drøm om det. Men nå har jeg iallfall fått noen ord publisert som bidrag i en bok!


En annen som har fulgt sin forfatterdrøm er Fredrik Drevon. Han forelsket seg i tango i Argentina, danser aktivt her i Oslo og har skrevet den første norske boken om dansen, historien og det særegne ved musikken, tekstene, nostalgien og lidenskapen ved tango. Boken hans heter "En dans på roser". Jeg har ikke hatt mulighet til å lese den ennå, men de som kjenner min egen lidenskap for tango skjønner at denne står høyt på ønskelisten!
(Nå, Fredrik, har jeg vel vært snill nok til å få en bok under juletreet?)


Å forfølge sin forfatterdrøm står det respekt av hos både Frida Kahlisto og Fredrik Drevon, og jeg håper å være like tøff som dem og følge min drøm. Den går også til Argentina, men handler ikke primært om tango. Jeg skal likevel danse der, vær du sikker!

Ellers ønsker jeg dere god lesning og håper deres kjærlighet ved første klikk blir en dans på roser!

Kommentarer:
Postet av: Tiqui

(*note to self - finne mindre klisje-preget tittel*)

17.des.2006 @ 23:45
URL: http://tiqui.blogg.no
Postet av: Frida K

Du er i alle fall skribent ;-) Og om du forføger drømmen din så blir du nok både forfatter og danser tango i Argentina. Å følge drømmer er ofte hardt arbeid for å få til det man ønsker. Lykke til ;-)

18.des.2006 @ 06:47
URL: http://www.vgb.no/18803/
Postet av: Tiqui

Jeg skriver, derfor er jeg? Jeg skriver iallfall! Takk skal du ha, Frida :) Håper denne boken din blir like populær som den første. Du er vel allerede i gang med en tredje, kanskje?

18.des.2006 @ 09:52
URL: http://tiqui.blogg.no
Postet av: Frida K

Ja, det er jeg forsåvidt ;-) Skal ikke se bort fra at det dukker opp en til høsten ;-)

18.des.2006 @ 12:43
URL: http://www.vgb.no/18803/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/3168171