Den mannlige samtale

(Foto: Gaetan Lee: Lego Space men)


Utvalg av samtalepartnere


Han til venstre ble oppmerksom på han til høyre. Venstre hilste på Høyre med et nikk som ble besvart fra Høyre med smil. De betraktet hverandre noen sekunder før han i midten slo seg sammen med dem, men i farten havnet han litt nærmere Høyre enn Venstre.

 

Tilpasning

Venstre blir stående, men uten at de kanskje er klar over det virker avstanden mellom Venstre og Midten som et hinder. Midten tar et kameratslig tak rundt skuldrene til Høyre, smiler til Venstre, vipper litt opp og ned på tåballene og nikker. Mens han vipper forflytter han seg cm for cm nærmere Venstre, og selv om han har sluppet skuldergrepet i Høyre følger han til høyre liksom på.


Det gylne snitt

Fortsatt er ikke et ord utvekslet. Relasjonen er opprettet, det er åpenbart at disse tre skal ha en samtale, men posisjonen deres er fortsatt asymmetrisk. Han til venstre holder sin øl i sin ytterste hånd, og putter den innerste i lommen. Midten har ingen øl og putter begge hendene i lommen mens han fortsatt smiler, nikker og vipper. Høyre gjør det samme som han til Venstre og endelig er symmetrien opprettet.

 

- "Ja, hvordan går det?" Endelig kunne samtalen begynne.


Kommentarer:
Postet av: Tiqui

Observasjonen er fra i fjor, et sted i Oslo :)

06.jul.2010 @ 20:40
URL: http://tiqui.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20273670