Ting jeg skulle skrevet

Jeg har vært på reisefot. Jeg har ikke hatt med bærbar PC. Jeg har observert, tenkt, blitt utfordret, fått ideer, men har vært forhindret fra å skrive. Hindringene må nok innrømmes å ha vært like mye manglende selvdisiplin som rene hindringer fra omgivelsene, men likevel. Nå har jeg så mange titler på notatblokken at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Erfaringsmessig er det alltid vanskelig å velge hvor jeg starter fordi jeg egentlig har lyst å skrive alt på en gang. Det går jo ikke. Jeg har trøstet meg med at uken som kommer skal bli roligere og da skal jeg skrive. Men så blir ikke den kommende uken noe roligere likevel. Sånn er livet. Her er noen av overskriftene jeg gjerne skulle ha fyllt bloggen med, men som ligger på vent:

Personlig/dagbok:
Reisebrev fra Praha
Askepott på slottsball
Slekt skal følge slekters gang
Perfekt kombinasjon: Bergen i mai

Betraktninger og forargrelser:
I retning avhold
Om sosiale tabu
Om alenetid og aleneaktiviteter

Ideer og refleksjoner:
Om verbfraser versus substantivkategorier

Å dele dem opp i typer er kanskje unødvendig, alle overskriftene dreier seg jo om tanker inspirert av de siste ukers dagbok-hendelser. Da er jeg vel en ekte dagbokblogger, bare at jeg ikke har klart blogge dagboken ennå.. Kanskje dere kan fortelle meg hvilke som vil være fullstendig uinteressante, så slipper jeg å bruke tid på dem?

Kommentarer:
Postet av: Tyven

Hva er interessant og hva er det ikke... Hvordan vite det ut i fra overskriften? Umiddelbart tenker jeg at "Om verbfraser versus substantivkategorier" er vel veldig smalt, men på den annen side kjenner jeg at jeg blir litt nysgjerrig også.Går likevel for "Om sosiale tabu". :)

06.mai.2008 @ 16:06
Postet av: Tiqui

Tyven: Ja, jeg ler litt her. Det er klart overskriften kan skjule så mangt. Verbfrasene kommer jeg nok til å skrive om før eller siden, men det er en litt større jobb for at det ikke skal bli så smalt, så det utsetter jeg litt.Idag blir det en hektisk dag på reisefot, men skal se om jeg ikke får skriblet ned den tabu-historien i løpet av uken. Takk for tilbakemelding!

07.mai.2008 @ 07:28
URL: http://tiqui.blogg.no
Postet av: --> erik ®

Jeg vil ha "Slekt skal følge slekters gang" og "Om sosiale tabu", takk.Og mer om tango.

07.mai.2008 @ 14:37
URL: http://balkongen.net
Postet av: Tiqui

-->erik: Hvis du vil ha mer tango, så vil du kanskje ha "Askepott på slottsball", også da? ;) Skal se hva jeg får til - snart..

07.mai.2008 @ 22:39
URL: http://tiqui.blogg.no
Postet av: Håkon

Mmmm, Praha :-)To porsjoner pannekaker med niva-ost og hvalnøtter på "U Dvou Velbloudu" og en magisk aften på "Laterna Magika"...Dét hadde vært manna for kropp og sjel nå.

08.mai.2008 @ 00:46
URL: http://www.digme.net/blogg/
Postet av: Tiqui

Folkens: Dere skulle gi meg et hint om hva som IKKE var interessant, så jeg kunne utsette det. Nå må jeg jo bare skrive alt på engang likevel..Jaja, det er godt å høre at dere har tro på å finne manna for kropp og sjel her ;)

08.mai.2008 @ 11:29
URL: http://tiqui.blogg.no
Postet av: Håkon

Ok da, med fare for å fornærme en eller annen så er Bergen i mai helt uinteressant. (Jeg er nær ved å si at alt annet enn Stavanger i mai har liten interesse, men det blir ikke helt riktig det heller.)

09.mai.2008 @ 00:26
URL: http://www.digme.net/blogg/
Postet av: Tiqui

Håkon: Du fornærmer ingen. Da kutter jeg ut den og sparer de fine bildene til illustrasjoner til noe annet en annen gang. Dessuten var jeg nettopp i Stavanger i mai også ;) Men der blåser det for mye :)

09.mai.2008 @ 12:58
URL: http://tiqui.blogg.no
Postet av: Solbris1

"I retning avhold", Jeg er ny på bloggen din, men 'I retning avhold' er relevant og interessant for meg ihvertfall. Hvis vi snakker om alkohol her - så er jeg selv på vei fra avhold til moderat... drakk min første conjak (jeg vet ikke hvordan det skrives engang :-) ) på 20 år på fredag. Men bare ett glass.

Solbris1- men ikke nødvendigvis brisen i solen.

06.jun.2010 @ 09:40

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5843444