Blogglesemodus

Når man ikke har den store inspirasjonen til å skrive, så leser man heller. Og jeg har virkelig kost meg i det siste med noen blogger. Noen av de bloggene som tar vare på den gode tonen, den gode inspirasjonen, det kreative modus og spennende tanker.

Om du som jeg er i lesemodus og har lyst på stille, fredelige, lune og inspirerende tekster vil jeg anbefale på generell basis disse bloggene idag:

rabbagastRabbagast - hver gang jeg er innom blir jeg imponert og tenker at jeg burde sette av tid til å lese meg opp på alt denne mannen har prestert å skrive. Det er ikke langt mellom gullkornene, jeg føler jeg lærer mye, og jeg sitter ALLTID igjen med en skikkelig god følelse når jeg har vært innom Rabbagasten. Det eneste jeg må klage på her er at bloggen er så stappfull med gode tekster at jeg aldri rekker å lese dem alle.


aroundbooksAround Books - dette er en blogg jeg altfor sjelden har vært innom, og når jeg tar turen settes den hver gang på listen over dem jeg har lyst å bruke tid på å grave i arkivene. Her finner man gylne sitater, gode beskrivelser av bøker og alt som har med skriving å gjøre. Jeg blir nesten misunnelig når jeg er innom, og lover at jeg skal ta meg tid til å lese mer her.


frokenmakelosFrøken Makeløs - Lekre, talende illustrasjoner, lett penn og en snert av humor. Hele bloggen smiler til meg når jeg titter innom. Det går gjerne en tid mellom hver gang, men det er bare bra, for da er det flere poster jeg kan kose meg med på rappen. Jeg ville blitt altfor utålmodig om jeg måtte lese bare en post av denne frøkna om gangen. Det er jo så altfor lite.


fiskutenhavetEt Hav av Minner - An ocean of my memories. Alma er syk og har fått vite at sykdommen er uhelbredelig. Hun har likevel en livsgnist og et perspektiv på livet som er herlig, livlig, optimistisk, ironisk og bunnløst ærlig. Hun skriver sine tekster i de talende kategoriene "Fisken uten havet", "Sjøsykfrisk", "The End" og "forelsket padde" med en inderlighet som kaller frem både gråt og latter. En ung jente som virkelig lever sitt liv for det det er verdt. Begynn på begynnelsen av arkivet, og du vil ikke klare å rive deg løs.

Disse fire er noen av mine favoritter, og selv om de er ganske forskjellige har det til felles at de er godt skrevet, inspirerende, godt gjennomarbeidet og steder hvor man garantert å bli møtt med en god følelse. En følelse som gir lyst til å vende tilbake.

Kommentarer:
Postet av: Rabbagast

Smask!!! (Vet ikke hva mer jeg kan si!)

07.apr.2008 @ 21:56
URL: http://www.rabbagast.net
Postet av: Tiqui

Vel unt, Rabbagast! :D Og takk for besøket

07.apr.2008 @ 22:14
URL: http://tiqui.blogg.no
Postet av: Frøken Makeløs

Åh så utrolig hyggelig! Nå løftet du dagen min mange mange hakk, tusen takk! :-)

08.apr.2008 @ 20:19
URL: http://frokenmakelos.blogspot.com
Postet av: Tehme Melck

Takk for hyggelige ord om bloggen min! Håper du kommer innom igjen. Jeg skal i hvert fall tilbake til denne bloggen.

08.apr.2008 @ 22:11
URL: http://aroundbooks.blogspot.com
Postet av: Tiqui

Frøken Makeløs: Det skulle bare mangle! Hyggelig å kunne bidra til å løfte dagen av og til!

Tehme Melck: Jeg kommer garantert innom igjen, og du er hjertelig velkommen tilbake hit.
:)

09.apr.2008 @ 14:45
URL: http://tiqui.blogg.no
Postet av: jirafa

ÅÅÅåååååå nå begynte jeg å lese her inne på bloggen din og så fant jeg disse linkene så begynte jeg å lese inne på bloggene deres istedet og så glemte jeg bort alle de VIKTIGE gjøremålene mine her i Baires, som å komme ajour med de f.... sosiologiteoriene til klassiske teoretikere fra 1820 og frem til idag... Ugh.. Jeg vil og bli blogger! Dere er så kule så kule, hurra!
klem til deg Elisa!
;)

06.mai.2008 @ 18:45

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5790360