Nybegynnerkurs på Tangobar

Mange spør meg hvor og hvordan man kan lære å danse tango. Det er selvsagt bare å melde seg på et kurs, men det kan være en terskel å komme over å finne frem til hvor og når, ta kontakt, finne evt. kurspartner, melde seg på, betale osv. Da er det ikke bare, bare i en travel hverdag lenger. Derfor vil jeg i dag anbefale en lavterskel-mulighet for å få en introduksjon til tango, og kanskje man treffer noen man vil fortsette å ta kurs med her.

Jarle Sandodden har etablert Tangobar i Malmøgata 7 (på Grünerløkka ved Patentstyret, Shamrock og ovenfor Ringnes bryggeri). Lokalet er stort, hyggelig og stemningsfullt med servering og garderobe. Her fredag arrangerer han nybegynner intro-kurs fra kl. 20-21 før practica (øvingstime) 21-22 og milonga (dansekveld) 22-02.

Man trenger ikke melde seg på eller ha egen partner, det er bare å dukke opp. Så hvis du ikke har spikret fredagsplanene dine og er nysgjerrig på tango, så trenger du bare å ta med noen gode sko uten for mye mønster i sålene og møte opp!

Jarle Sandodden har dessuten fått sin egen stil på flyerne sine, og de er virkelig dekorative:

image144

Kommentarer:
Postet av: Porcus

Så nå regner du med at når du kommer tilbake fra Tangoland, så er hele leserskaren din ferdig utlært? ;)

01.jun.2007 @ 13:50
Postet av: Håkon

Hm, stikker jeg fra jobben kl 14 rekker jeg det akkurat, men det må nok bli en annen fredag enn denne. Tviler på at noen er ferdig utlært på et par-ti kvelder, men det kan jo hende at et par kvelder hjelper på å hente fram ett og annet jeg visstnok kunne en gang i tiden. ;-) Og, hvem har behov for å være ferdig utlært?

01.jun.2007 @ 16:49
URL: http://www.digme.net/blogg/
Postet av: Tiqui

Porcus: Ja, selvsagt - spesielt deg! :)
Håkon: Det er kanskje andre muligheter litt nærmere deg?
Man blir heldigvis aldri utlært, det er alltid mer å gå på, og mens man lærer og danser, så har man det jo ufattelig moro!

01.jun.2007 @ 17:14
URL: http://tiqui.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/5452973