En ærlig sjels mareritt

Iversen og Betty42 har begge tagget meg med oppfordring til å begå lyssky handlinger - nemlig til å lyve! Nå har de samtidig oppfordret meg til å fortelle ganske mange flere sannheter, men gjør ni sannheter en løgn ugyldig? Jeg har aldri vært flink til å lyve, jeg avslører ethvert forsøk med kroppsspråk, farge i ansiktet, unnvikende blikk og svette håndflater. Man trenger ingen løgndetektor på meg! (Likevel er punkt 3 ganske uforståelig for meg) Heldigvis kan jeg skjule meg bak maskinen når jeg nå skal/må servere 9 sannheter og en løgn om meg selv. Ja, og hvilken er så løgnen?


1: Jeg har krysset en landegrense og fått innreise samt stempel med et pass som tilhørte en mann med svart krøllete hår og bart.

2: Jeg har blitt ranet i søvne i Thailand.

3: Jeg blir ALLTID stoppet i tollen - hver gang jeg krysser en grense.

4: Jeg har slått en mann bevisstløs med bare et eneste slag.

5: Jeg har sittet i varetekt mistenkt for å være ulovlig innvandrer.

6: Jeg bruker skonummer fra 36 til 41.

7: Barneklinikken skiftet alt blodet mitt da jeg ble født.

8: Jeg har elsket å sykle hele livet siden jeg lærte å sykle som barn.

9: Jeg har avsluttet en usigelig kjedelig sengeakt med å fysisk sparke mannen ut av hans egen seng. Han går heretter under tilnavnet "Spenntaket".

10: Jeg har danset oppvisning i den bolivianske folkedansen Caporales.
Her vises caporales til original-versjonen av "Llorando se fue" av Los Kjarkas - som senere ble den kjente lambada-dansen:

 

Tagges den som tagges vil! ;)
17 kommentarer

Oi! Tok du 10, du? Det er sprekt! Jeg tipper at nr 4 er jug. Hi hi!

Røverdatter: Betty gav meg streng beskjed om 9 sanne og 1 løgn, så da måtte jeg vel bare adlyde, da! :) Tror du ikke jeg er i stand til å slå fra meg, altså? :P

Du virker som en sprek dame, men likevel tror jeg at du ikke har syklet "hele" livet.Betty

Jeg tipper du ikke er blitt ranet sovende i Thailand.Jeg tok også 10 :o) Men dine er sprekere enn mine.

Takker for komplimentet, Betty. Det var kanskje litt upresist formulert. Med "hele livet" gjelder det jo selvsagt fra man lærte å sykle som barn. Du kan jo likevel tvile på min sykkelglede ;)Iskwew: Thailand kan være skumlere enn man tror, men også mye hyggeligere enn man tror. *iler inn og titter på dine*

Jeg tror også sykkelsaken er jug.

Nå kom jeg på en sak som absolutt kunne kommet med på min liste. Jeg stoppes aldri i tollen. Det kommer sikkert av at jeg aldri smugler.En gang tollet jeg inn 3 pakker sigaretter. 3 PAKKER. Tolleren så rart på meg.

Og, det var dette "hele" livet jeg ikke kjøpte, men siden du lærte å sykle har du sikkert elsket å sykle.Da velger jeg: Du har ikke slått en mann bevisstløs med et slag!?!?Betty

Iskwew: Jeg smugler heller aldri, men tollerne har likevel lagt sin elsk på å stoppe meg. Kanskje de fortsatt tror jeg er en skummel mann med mørke krøller og bart? ;)

Betty: Men at jeg slår ned folk kjøpte du umiddelbart? Hihi, her kommer det mange rare tanker for en dag ;)

Det tror jeg godt det kan hende at hun har, Betty!

Ja, jeg skjønner at det bare er å adlyde. Betty tok jo 12 påstander! :) Jeg står fortsatt for at nr. 4 er jug.

Jeg bør vel begynne å skrive utkast til oppklaringstråd, for den er jeg redd kan bli lang.. Ni anekdoter/historier og en unnskyldende forklaring.. jaja

1: Jeg har krysset en landegrense og fått innreise samt stempel med et pass som tilhørte en mann med svart krøllete hår og bart.Du har reist mye i søramerika, og med alle mulige forbehold om fordommer, teksnisk sett mulig.2: Jeg har blitt ranet i søvne i Thailand.Muligens, ihvertfall ingen umulighet.3: Jeg blir ALLTID stoppet i tollen - hver gang jeg krysser en grense.Fullt ut mulig. Fordi du er mistenkelig? Neida, men netopp fordi du IKKE er så mistenkelig. Da tenker tollermannen (eller damen) at hun piken der med de uskyldige blikket har sikkert masse skumle greier i bagasjen ... eller er det slik at du er alibiet slik at når de stopper alle menn med sorte krøller og bart, så må de ta en pike med blondt år for å veie opp, og det alltid er deg? 4: Jeg har slått en mann bevisstløs med bare et eneste slag.Ingen umulighet, kan ikke tenke meg at du går rundt og slår ned folk, men du er en sprek dame, og kan sikkert fysisk få det til.5: Jeg har sittet i varetekt mistenkt for å være ulovlig innvandrer.Igjen, med så mye reisevirksomhet ... jeg kjøper den. Mener å huske å ha lest det en gang også. 6: Jeg bruker skonummer fra 36 til 41.Med mindre det er fabrikanter som oppgir feil størrelse, så tviler jeg sterkt på denne.7: Barneklinikken skiftet alt blodet mitt da jeg ble født.Uffda. 8: Jeg har elsket å sykle hele livet siden jeg lærte å sykle som barn.ja, sikkert ingen umilighet9: Jeg har avsluttet en usigelig kjedelig sengeakt med å fysisk sparke mannen ut av hans egen seng. Han går heretter under tilnavnet "Spenntaket".Høres merkelig ut ... og ikke helt deg heller. 10: Jeg har danset oppvisning i den bolivianske folkedansen Caporales.Her vises caporales til original-versjonen av "Llorando se fue" av Los Kjarkas - som senere ble den kjente lambada-dansen:Ingen umulighetI en tvist mellom 6 og 9 tenker jeg at 6 høres feil ut, og sikkert ikke er det. Det er rett og slett for merkelig til å være den ene løgnen. Så jeg gjetter på 9 jeg.

Shoaib: Dette var en skikkelig grundig og reflektert gjennomgang! Den setter jeg pris på. Veldig morsomt å se hva du tenker og hvilke assosiasjoner du får på de ulike punktene. Begynner å krible etter å skrive oppklaring, merker jeg.Spesielt morsomt at du tar tak i mitt uskyldsrene blåøyde blikk i toll-punktet - det skal jeg kommentere i oppklaringstråden :)

Jeg tror kanskje vi bør tagge Shoaib.. eller hva, Tiqui?

Ja, jeg tror helt klart at Shoaib bør tagges - skal vi simultan-tagge ham?

Skriv en ny kommentar