Prinsipper og lykke

Hvorfor er det så mange som lager hindringer for seg selv? Et eneste prinsipp burde være godt nok; å ikke la prinsipper stå i veien for egen lykke.

Det er så uendelig mange her inne og ute i verden, både gutter og jenter som har gitt seg selv et løfte, eller pålagt seg selv et prinsipp om at de ikke skal innlede noe kjærlighetsforhold. Ikke nå, ikke på lenge, kanskje aldri. Likevel lengter de alle etter innholdet i forholdet, etter nærheten, flørten, noen å dele med, gi til, få av og erotiske opplevelser. Men å innse at dette er det samme som et forhold, det nekter man. Man vil ikke ha den merkelappen på det. Man vil ikke kalle det det, for da føler man seg bundet. Bundet av hva da?

Å være bundet gir en assosiasjon til å være ufri, til å miste friheter. Men hva er det man ikke er fri til? Er det ikke frihet i seg selv å få lov til å være nær noen, dele hverdagslige og erotiske opplevelser sammen? Få lov å gi, få lov å få? Jeg ser ikke ufriheten i dette. Det verste er å ha mye å gi og så føle at man må holde det tilbake. Det kaller jeg ufrihet.

Ingen vits i å kaste seg inn i noe man ikke føler er riktig, og med noen vil nok kjemien også tilsi et noe mer løst opplegg.. men det er veldig dumt å hindre seg selv bare fordi man har bestemt seg for det. Tenk hvis det er selve lykken som dukker opp!? Slikt bestemmer man jo ikke selv!

Jeg har bare altfor mange kamerater som gav seg selv et lignende løfte, traff en jente de falt for, men har skapt bare problemer for seg selv med å nekte å innse det. Nå sitter de alle ulykkelige og skjønner ikke hvorfor livet skal være så vanskelig. Bare fordi de ikke vil kjenne på følelser de har forbudt seg selv...

Erfaringsmessig er det uhyre sjelden man faller for noen, og det merker man etterhvert som man treffer folk fra nettet. Og da er det synd om man hindrer seg selv den ene gangen det skjer. Er det ikke bedre å prøve da?

Men det er nok lurt å ta seg litt tid til seg selv når man har vært to i lange tider.. Det tar tid å finne ut hvem man er alene. Men ikke la et prinsipp om å være alene hindre deg i å finne lykken!

Tiqui
6 kommentarer

Gratulerer med blogg, det var p tide! Som alltid er du s utrolig flink sette ord p ting, dette innlegget traff s til de grader. Dette er min virkelighet.

Takk, ste du! Godt hre at du kjenner deg igjen i ordene mine, men jeg tror ikke du er en person med fastlste prinsipper som kun legger hindringer for deg selv. Men det aner meg hvilken virkelighet du sikter til.

Nei du skjnte nok at jeg mente de menn jeg har relatert meg til de senere r. Det slr jo ikke feil, jeg faller alltid for dem med denne bindingsangsten og jeg er ikke alene.

Her er det ja :o) veldig bra, denne her.

S enig, s enig! Hvor ofte har vi ikke sett at den skalte fornuften overser lykken nr den banker p... Skjerpings, bde gutter og jenter!Alle br hre "Kom igjen" med CC Cowboys p http://www.cccowboys.no"Kjre, vi bare gjr detPeiler uten kurs og drar En ny historie skrives om vi sier ja....S kom igjen, kom igjenVi str i nrheten av en drmTiden vr gr s fortMen livet er ikke kortS kom igjen, s kom igjen"By the way - grattis med blogg!! Gleder meg til videre lesing :o)

Gjett om jeg er enig...

Skriv en ny kommentar