Enklere blir det ikke

Kjære nabo:

Jeg vet du mener det godt, men...

Det er veldig mye enklere for meg å håndtere en sykkel og to dører alene enn å håndtere en sykkel, to dører, to krykker og en nabo som ikke skjønner denne logikken. Gangen er allerede litt for smal...

Men takk for tanken!
6 kommentarer

Virker som en veldig hyggelig, men litt upraktisk nabo du har :).Det er ikke s lett venne seg fra vre hjelpsom selv om man gr p krykker, og dermed muligens lager mer bry enn hjelp. Jeg liker naboen din, jeg :)

Krykker? Har du skadet deg, Tiqui?

Var det ikke naboen som hadde krykker da?

For en gangs skyld var Tiqui litt tvetydig her :-)

Hm.En forklaring venter vi p her.

Krykkene tilhrer naboen, ja.. ;) Jeg er frisk og i god behold, bare litt sliten og har derfor liten tlmodighet med hindringer i hverdagen, selv om de er aldri s godt ment. hndtere sykkelen opp trappen fra boden, gjennom kjellerdren og ut utgangsdren i en smal gang gr p autopilot nr man har gjort det hundrevis av ganger fr. Nr naboer med krykker vennlig holder dren, men stiller seg selv i veien, bde for sykkelen og for (den andre) dren som m lukkes fr man kan komme seg ut, s blir det hele bare mer komplisert.Men naboen er snill som dagen er lang, bare gode intensjoner, s Elle, du har s rett, s rett!

Skriv en ny kommentar